Plattvibrator SENDI VSC-18SE 

Laddningsbar batteridriven plattvibrator. Stor sugkopp och ställbar vibrationsfrekvens. Formen på de koniska dämparna medger stor nedböjning och därmed god vibrationsisolering. Dämpar vibrationer - förebyggande för att minska vibrationer. Vibrerar ut luft under plattorna och förbättrar vidhäftningen. Underlättar placering och justering av plattorna. 

Fungerar även som plattlyft.

Vibrationsplatta för att utvidga vibrationsytan, ge en friktionsfri rörelse över materialet och möjliggöra användning på fler material. 
Levereras med förvaringsväska, laddare, vibrationsplatta och 2 st utbytbara batterier.

SENDI VSC-18

SENDI VSC-18  vibrerande sugkopp, som ersätter traditionella manuella sugkoppar, är designad för att bära och vibrera små och medelstora keramiska plattor. Tack vare den ergonomiska designen är Plattvibrator SENDI VSC-18  mycket bekväm och praktisk att använda, vilket möjliggör effektiva lyft och positionering av plattan. Men med hjälp av VIBRATION- funktionen kan du fördela limmet ordentligt under plattorna, samt ta bort luftbubblor som bildas under plattan, vilket kan orsaka sprickor mellan limmet och plattan.

Ingår:
✔  Vibrerande sugkopp SENDI VSC-18
✔  2 x 21V 2,2Ah batteri
✔  230V SE-laddare
✔  Ett praktiskt fodral för enkel transport och förvaring
✔ Användarmanual

Tekniska parametrar:
Batteri - Li-lon 21 V/2.2 Ah
Sugkraft - 320 KG
Arbetsområde - 30-180 cm keramiska plattor
Produktvikt - 3,2 KG

Leverans: 2022-01-15
Sålda: 464 st
Kvar: 36 st


Produktvideo:

Fungerar även som plattlyft. Vibrationsplatta för att utvidga vibrationsytan, ge en friktionsfri rörelse över materialet och möjliggöra användning på fler material. Levereras med förvaringsväska, laddare och vibrationsplatta. Utbytbart batteri.

PLATTSÄTTNINGSVERKTYG | KAKEL & KLINKER - KAKELVERKTYG & TILLBEHÖR - PLATTSÄTTNINGSVERKTYG

Produktspecifikationer
Artikelnummer: S-VSC-18SE
Förp/st: 6 st
ⓘ Information
Säkerhet: Samtliga Sendi produkter är konstruerade och producerade enligt EN13236. Sendi är en av de ledande medlemmarna i OSA (Organisation for the Safety of Abrasives), vilket garanterar en säker och problemfri upplevelse av dessa produkter.
Stabilitet: Samtliga Sendi produkter är producerade enligt kvalitetsstandard ISO 9001. De bästa materialen och produktionsmetoderna garanterar att klingan presterar stabilt och konsekvent om och om igen.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Plattvibrator SENDI VSC-18SE

  • Tillverkare: Sendi
  • Art. nr: S-VSC-18SE
  • Tillgänglighet: På väg hem

Denna produkt har ett krav på minimiantal som är 6

Liknande Produkter

sendi plattvibrator sendi vsc-18se | fungerar även som plattlyft verktygsproffs på diamantprodukter storformatsplattor 8

DIAMANTBORR TILL VINKELSLIP SENDI Ø6xM14

DIAMANTBORR TILL VINKELSLIP SENDI Ø6xM14Diamantborr ska du ha när du ska borra i klinker, borra i hå..

Taggar: Plattvibrator, SENDI, VSC-18SE